GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 

Ismet Xhaferi

THEMELUES

Hasli Xhaferi

KREU EKZEKUTIV

Zhivorad Nikolloski

GLOBAL TERM MENAXHER

Sadri Xhaferi

ADMINISTRATOR

Gjilas Beluli

INXHINIER

Maja Gj. Jovanoski

KONTABILIST

Toni Ignjatoski

SHITJE

Arman Ismaili

CERAMICA MENAXHER I SHITJEVE

Nebojsa Dimitrieski

DEPO

Miftar Alili

SHITJE

Svete Kuzmanoski

DEPO

Sllobodan Isajlloski

SHITJE
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab