GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 

Исмет Џафери

ОСНОВАЧ

Хасли Џафери

ИЗВРШЕН ДИРЕКТОР

Живорад Николоски

ГЛОБАЛ ТЕРМ МЕНАЏЕР

Садри Џафери

АДМИНИСТРАТОР

Ѓилас Белули

ИНЖЕНЕР

Маја Ѓ. Јованоски

СМЕТКОВОДИТЕЛ

Тони Игњатоски

ПРОДАЖБА

Арман Исмаили

КЕРАМИКА МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА

Небојша Димитриески

МАГАЦИНЕР

Мифтар Алили

ПРОДАЖБА

Свете Кузманоски

МАГАЦИНЕР

Слободан Исајлоски

ПРОДАЖБА
ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи