GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 
МИСИЈА И ВИЗИЈА НА ГЛОБАЛ БАЛКАН

Нашата Визија:
Успешен Бизнис

It’s easy to build.

За Нас

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Нашата историја

Глобал Балканс, како доверлива и коректна компанија со седиште во Швајцарија која го заслужува секој клиент, е создадена за да обезбеди иновации и квалитет  во нашата земја.

Основана од 2013 година од сопственикот Хасли Џафери, ние се стремиме да ви обезбедиме највисок квалитет на материјали и најдобри услуги. Првата локација на компанијата е отворена во Гостивар, со тврдење дека ќе се прошири и во други градови низ целата земја.

Ние како компанија се разликуваме по гаранцијата која ја даваме за секоја услуга и производ што им го нудиме на нашите клиенти.

https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/about-us.png

2013

2013

Основање

Домашниот пазар се збогати со уште една нова компанија, но за разлика од другите, Глобал Балкан донесе иновации во градежништвото и стана силен конкурент на најголемите компании во областа на инвестициите и градежништвото.

2014

Раст на работната сила

Работната сила и нивното искуство имаат клучна улога во динамиката на проектите кои ги има за цел компанијата. После основање, Глобал Балкан веднаш започна да инвестира во зголемување на работната сила и тој број постојано се менуваше, што резултираше со постојан раст до денес.

2014

Санитарија

Потребата за исполнување на проекти и помогна на Глобал Балкан да размисли за отворање на нова компанија како своја подружница која ќе се занимава со увоз, продажба и монтажа на керамички плочки и санитарни производи. Вредноста на клиентите и соработниците е непроценлива, затоа Глобал Балкан лично се грижи секој проект да биде исполнет до последната точка.

2015

Глобал Терм

Глобал Терм е резултат на успехот на Глобал Балкан. Постојаниот раст на клиенти и проекти заради сигурноста и доверливоста, загарантираната работа и квалитетот се должат на долгогодишното искуство и заедно ја сочинуваат одличната година на Глобал Терм.

2015

Лиценцирање

Компанијата Глобал Терм обележа зголемен инвестициски капитал во 2015 година преку завршување на рекорден број проекти за една година и добивање на Лиценца А за изведувач на градби, и сите други неопходни лиценци за потврда на квалитетот, што ја потврдува и посветеноста на компанијата.

2018

Увоз од европските земји

Потребата за понуда на квалитетни материјали за постојано да ги задоволат потребите на клиентите ја натера Глобал Балкан да започне соработка со најдобрите компании од други земји, како од Турција, Германија, Италија, итн. за увоз на сите неопходни материјали за да се исполнат сите потреби на проектите.

2019

Градежништво и Недвижности

Глобал Балкан веќе е силен конкурент на пазарот. Компанијата има исполнето голем број на проекти и инвестиции и затоа е избрана како една од компаниите со голем капитал и сериозна работа во рекордно време.

2020

2020

Аналитика 100 Најуспешни

Бевме украсени со сертификат за исклучителни перформанси во 2019 година што ја позиционираше компанијата на листата Топ 100 по профит генериран од „Аналитика Медиум“. Ова е симбол за деловен успех и одржливо работење.

2020

Денес

96,000 м2 пројекти, 200 вработени, 423 станови и 32 куќи го носат името на Глобал Балкан. Сите овие проекти се реализирани преку постојан интензитет на матичната компанија и нејзините подружници, Глобал Терм и Глобал Керамик. Ние сме посветени на задоволството на нашите клиенти и постигнување на максимален квалитет, и секогаш се стремиме кон една цел, да бидеме симбол за квалитет и лојалност.

ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи