GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 
ПРИДРУЖИТЕ СЕ НА НАШИОТ ТИМ

Станете дел од
Глобал Балкан

Ние градиме култура во Глобал Балкан каде неверојатните луѓе (како тебе) можат да го направат најдоброто во својата работа. Ако сте подготвени да ја надоградите вашата кариера, дојдовте на вистинското место.

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/kariera.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Предизвикувачки проекти
Прекрасни клиенти
Одлични луѓе
Креативно опкружување
НАПРАВЕТЕ ГО СЛЕДНИОТ ЧЕКОР ВО ВАШАТА КАРИЕРА

Дали би сакале
да ни се придружите?

Нашиот тим брзо расте и во моментов бараме нови вработени кои ќе придонесат на нашиот успех. Доколку ве интересираат повеќе информации, пополнете го формуларот подолу и ние ќе ве контактираме.


  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи