GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 
ИЗГРАДЕТЕ ДЕНЕС, ЗАСЕКОГАШ!

Градежништво и
Недвижности

За да ја постигнете вашата среќа прво треба да го градите вашиот дом. За ова се грижи Глобал Балкан, една од најмоќните компании во градежниот сектор. Таа ги нуди сите видови на градби и објекти, вклучувајќи индустриски згради, станбени згради, трговски центри, итн.

Како специјални услуги Глобал Балкан ги нуди проектите “Куќа со клуч на рака” и “Изградба и продажба на објекти”.

Проектот “Куќа со клуч на рака” ви овозможува изградба на вашиот станбен објект без ниту една обврска. Овој проект ги опфаќа сите фази на изградба на објектот од проектирање до изградба. Проектот “Изградба и продажба на објекти” вклучува изградба и продажба на згради или избрани станови.

Индустриски згради
Станбени згради
Трговски центри
Изградба и продажба на објекти
Куќа со клуч на рака
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k1.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k3.png
СОЗДАДЕТЕ СВОЈ УНИКАТЕН СТИЛ!

Керамички Плочки
и Санитарија

За да имате сјајни простории и долготрајни производи, Глобал Балканс ви ги нуди најдобрите материјали произведени од најпознатите брендови од регионот.
Глобал Балкан гарантира одличен квалитет и дизајн со производи од Турција, Шпанија, Кина и други земји. Најпознати брендови се Нова Бел, Антик Керамик, Новел, Серан, Еге Керамик, Ана Керамик, Грохе и други.

Глобал Балкан нуди 5 годишна гаранција за сите свои производи.

Освен санитарните производи, Глобал Балканс нуди и услуги за монтажа на плочки од професионални мајстори како и квалитетни производи како што е Баумит.
Преку сите наши производи и услуги ние гарантираме елеганција и комфор во вашите простории.

Керамички Плочки
Санитарија
bt_bb_section_top_section_coverage_image
УДОБНОСТ ВО СИТЕ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА

Греење, Ладење
и Снабдување со вода

Глобал Терм е името на персонализираниот сектор за услуги за греење и ладење. Овој дел на компанијата е дизајниран да носи топлина во вашата просторија и да ви овозможи да се чувствувате удобно во просториите каде живеете.
Голбал Терм како свои услуги нуди продажба и инсталација на опрема за централно греење.

Компанијата соработува со најпознатите светски брендови со цел да ви донесе висок квалитет и светски познати стандарди. Најпознатите брендови се: Грохе, ЕСА Комби, Сименс, Фероли, Уни Делта, ТДМ Брас, Еко Радиатор, Пестан и др. со над 6000 производи.

Греење
Ладење
Снабдување со вода
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ

Стапете во контакт

Дојдете и посетете ги нашите канцеларии или едноставно испратете ни емајл во секое време. Отворени сме за сите предлози од нашите клиенти.
Седиште
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Градежништво и Недвижности
Сретко Крстески,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Керамика и Санитарија
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Глобал Терм
Сретко Крстески 55,
1280 Гостивар | Северна Македонија

  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи