GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 
Градежништво и Недвижности

Изградете денес,
засекогаш!

Керамички Плочки и Санитарија

Создадете свој
уникатен стил!

Греење, Ладење и Снабдување со вода

Удобност во сите
годишни времиња

НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС

Нашите Сектори

Ги нуди сите видови на градби и објекти, вклучувајќи индустриски згради, станбени згради, трговски центри, итн.
За да имате сјајни простории и долготрајни производи, Глобал Балкан ви ги нуди најдобрите материјали од најпознатите брендови.
Секторот за услуги за греење и ладење - Глобал Терм ви носи топлина во вашата просторија и ви овозможува да се чувствувате удобно во просториите каде живеете.
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/about-us.png
ЗАПОЗНАЕТЕ СЕ СО НАС И СО НАШИТЕ АКТИВНОСТИ

Прочитајте
за нас

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.
НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ

Стапете во контакт

Дојдете и посетете ги нашите канцеларии или едноставно испратете ни емајл во секое време. Отворени сме за сите предлози од нашите клиенти.
Седиште
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Градежништво и Недвижности
Сретко Крстески,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Керамика и Санитарија
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Глобал Терм
Сретко Крстески 55,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Испратете ни емајл
info@globalbalkan.mk
office@globalbalkan.mk
Јавете ни се
+389 42 222 277
+389 75 496 555
bt_bb_google_maps_coverage_image
ДОБИВАЈТЕ РЕШЕНИЈА БРЗО!

Дали ви се потребни нашите услуги?

ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи