GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 
Ndërtimtari dhe Patundshmëri

Ndërto për
sot e mot!

Pllaka Keramike dhe Sanitari

Krijo stilin
tënd unik!

Nxemje, Ftohje dhe Ujësjellës

Komoditet
në çdo stinë

NE JEMI KËTU PËR JU

Sektorët tanë

Mundëson të gjitha llojet e ndërtimeve dhe objekteve duke përfshirë objekte industriale, objekte banimi, qendra tregtare, etj.
Që ambientet tuaja të shkëlqejnë dhe produktet të jenë afatgjate, sektori i keramikës ju ofron pllakat keramike dhe produktet sanitarike më të mira të sjella nga brendet më të njohura nga bota.
Sektori i personalizuar për nxemje qëndrore është Global Term. Ky sektor ju sjell ngrohtësi në ambientet tuaja dhe ju mundëson të ndjeni rehatinë në hapësirat ku jetoni.
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/about-us.png
NJIHUNI ME NE DHE AKTIVITETET TONA

Lexoni
për ne

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.
ZYRAT TONA

Na kontaktoni

Ejani të vizitoni zyrat tona ose thjesht na dërgoni një email në çdo kohë që dëshironi. Ne jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga klientët tanë.
Zyra qendrore
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e ndërtimtarisë
Sretko Krsteski,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Ceramic
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Term
Sretko Krsteski 55,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Na telefononi
+389 42 222 277
+389 75 496 555
bt_bb_google_maps_coverage_image
MERRNI ZGJIDHJE SHPEJTË!

A keni nevojë për shërbimet tona?

GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab