GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 
ZYRAT TONA

Na vizitoni në çdo kohë

Ejani të vizitoni zyrat tona ose thjesht na dërgoni një email në çdo kohë që dëshironi. Ne jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga klientët tanë.
Zyra qendrore
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e ndërtimtarisë
Sretko Krsteski,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Ceramic
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Term
Sretko Krsteski 55,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Na telefononi
+389 42 222 277
+389 75 496 555
bt_bb_google_maps_coverage_image

  Fushat e domosdoshme janë shënuar me *
  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab