GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 
BASHKOHUNI EKIPIT TONË

Bëhu pjesë e
Global Balkan

Ne po ndërtojmë një kulturë në Global Ballkan ku njerëzit e mahnitshëm (si ju) mund të bëjnë punën e tyre më të mirë. Nëse jeni gati për të rritur karrierën tuaj, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/kariera.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
Projektet sfiduese
Klientë të mrekullueshëm
Njerëz të shkëlqyeshëm
Hapësirë kreative
BËNI HAPIN E ARDHSHËM NË KARRIERËN TUAJ

Dëshironi të
bashkoheni me ne?

Ekipi ynë rritet me shpejtësi dhe ne jemi duke kërkuar punonjës të rinj për të ndihmuar të kontribuojnë në suksesin tonë. Nëse jeni të interesuar për më shumë informacione, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju kontaktojmë.


  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab