GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 
MISIONI DHE VIZIONI I GLOBAL BALKAN

Vizioni ynë:
Biznes i suksesshëm

It’s easy to build.

Rreth Nesh

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Historia jonë

Të bazuar në besimin zvicerian dhe në korrektësinë që meriton çdo klient, Global Ballkan u krijua me qëllim që të sjellë ne vend inovacione dhe kualitet.

E themeluar që nga viti 2013 nga pronari Hasli Xhaferi, me shumë korrektësi mundohet të ju ofrojë materialet më kualitative dhe shërbimet më të mira. Lokacioni i parë i kompanisë u hap në Gostivar, duke pretenduar që të njejtën ta zgjerojmë edhe në qytetet tjera të vendit.

Si kompani na karakterizon garancioni që japim për çdo shërbim dhe produkt të cilin e ofrojmë për klientët.

https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/about-us.png

2013

2013

Themelimi

Tregu i vendit u pasurua edhe me një kompani të re, por ndryshe nga të tjerat Global Balkan solli inovacione në ndërtimtari dhe dhe u bë konkurente e fortë ndaj kompanive më të mëdha në fushën e investimit dhe ndërtimtarisë.

2014

Rritja e forcës punëtore

Forca punëtore dhe përvoja e të njejtëve ka rolin kryesor në dinamikën e projekteve të vëna në qëllim të kompanisë. Global Balkan, pas themelimit të saj, menjëherë filloi të invesotjë në rritjen e numrit të të punësuarve dhe ky numer ndryshonte gjithmone, duke u rritur edhe sot në mënyrë të vazhdueshme.

2014

Qeramik dhe Sanitari

Nevoja për plotësimin e projekteve ndihmoi që Global Balkan të mendojë për hapjen e një kompanie të re në kuadër të asaj bazë, e cila do të merrej me sjelljen, shitjen dhe montimin e pllakave qeramike dhe materialeve të sanitarisë. Vlera e klientit dhe e bashkëpunetorit është e padiskutueshme, prandaj Global Balkan kujdeset qe çdo projekt ta perfundojë personalisht deri në pikën e fundit.

2015

Global Term

Global Term erdhi si rezultat i suksesit që pati Global Balkan. Klintë dhe projekte të cilat janë në rritje të vazhdueshme si shkak i besueshmerisë dhe seriozitetit, kualitet dhe punë e garantuar si pasojë e përvojes shumëvjeçare, të gjitha këto e bëjnë që të ishte një vit i dalluar për Global Term.

2015

Paisja me Licencë

Rritja e kapitalit investues shënoi vitin 2015 për kompaninë, ku Global Term arriti numër rekord projektesh për një vit dhe u pajis me Licencen A për ndërtim dhe të gjitha licencat tjera që janë të nevojshme për konfirmimin e kualitetit, gjë e cila e konfimron edhe seriozitetin e kompanisë.

2018

Importi nga vendet evropiane

Nevoja e plotësimit të materialeve kualitative, gjithmonë për të kënaqur nevojat e klientit, ndikoi që Global Balkan të fillojë bashkëpunimin me kompanitë më të njohura në vendet tjera, sikurse janë nga Turqia, Gjermania, Italia, etj. për te sjellë çdo material të nevojshëm për plotësimin e çdo detaji të projekteve.

2019

Ndërtimtari dhe Patundshmëri

Global Ballakan tanimë është një konkurente e fortë në treg. Ajo zotëron një numër të madh projektesh dhe investimesh prandaj është përzgjedhur si një nga kompnitë me kapital të bollshëm dhe punë serioze e në kohë rekord.

2020

2020

Analitika 100 më fitimprurës

Ne u dekoruam me çertifikatë për performancë të jashtëzakonshme në vitin 2019 e cila pozicionoi kompaninë në listën TOP 100 nga fitimi i gjeneruar nga Analitika Medium. Ky është një simbol i suksesit të biznesit dhe operacioneve të qëndrueshme.

2020

Sot

96.000 m2 projekte, 200 të punënsuar, 423 banesa dhe 32 shtëpi janë nën ombrellën e Global Balkan. Të gjitha këto projekte u arritën me instezitetin e vazhdueshëm të kompanisë bazë dhe kompanive që janë pjesë e saj Global Term dhe Global Keramik. Ne jemi të fokusuar në kënaqesinë e klientit dhe arritjen e kualitetit maksimal dhe ecim gjithmonë drejt një qëllimi, të jemi simboli i kualitetit dhe besnikerisë.

GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab