GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 
NDËRTO PËR SOT E MOT!

Ndërtimtari dhe
Patundshmëri

Për të ndërtuar lumturinë tuaj, ju duhet fillimisht të ndërtoni vendbanimin tuaj. Për këtë kujdeset Global Ballkan, e cila është një nga kompanitë më të forta në sektorin e ndërtimit. Ajo mundëson të gjitha llojet e ndërtimeve dhe objekteve duke përfshirë objekte industriale, objekte banimi, qendra tregtare, etj.

Si shërbime të veçanta Global Ballkan ju ofron projektin “shtëpi me çelësa në duar” dhe “ndërtim dhe shitje të projekteve”.

Projekti “shëpi me çelësa në duar” ju mundëson që të ndërtoni objektin tuaj të banimit pa patur as edhe një obligim të vetëm. Projekti në fjalë përfshin të gjitha fazat e ndërtimit të një objekti duke filluar nga projektimi deri në finalizimin e saj. Projekti “ndërtim dhe shitje të objekteve” përfshin ndërtimin dhe shitjen e objekteve ose banesave të përzgjedhura.

Objekte industriale
Objekte banimi
Qendra tregtare
Ndërtim dhe shitje të projekteve
Shtëpi me çelësa në duar
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k1.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k3.png
KRIJO STILIN TËND UNIK!

Pllaka Keramike
dhe Sanitari

Që ambientet tuaja të shkëlqejnë dhe produktet të jenë afatgjate, Global Ballkan ju ofron materialet më të mira të sjella nga brendet më të njohura nga rajoni.
Global Ballkan ju garanton kualitet dhe dizajn mbreslënës me produktet e sjella nga Turqia, Spanja, Kina, etj. Si brende më të njohura janë: Nova Bell, Antika Keramik, Novelini, Seranit, Ege Keramik, Ana Keramik, Grohe, etj.

Për të gjitha produktet e saj Global Ballkan ju ofron 5 vite garancion.

Përveç produkteve të sanitarisë, Global Ballkan ju ofron edhe shërbimin për montimin e të njejtave me mjeshtër profesionistë dhe produkte kualitative sikurse është Baumit.
Me të gjitha këto produkte dhe shërbime, ne ju garantojmë se në ambientet tuaja do të sjellim elegancë dhe komoditet.

Pllaka Keramike
Sanitari
bt_bb_section_top_section_coverage_image
KOMODITET NË ÇDO STINË

Nxemje, Ftohje
dhe Ujësjellës

Sektori i personalizuar për nxemje qëndrore është emërtuar si Global Term. Kjo pjesë e kompanisë është ndarë me qëllim që të sjell ngrohtësi në ambientet tuaja dhe të ju mundësojë të ndjeni rehatinë në hapësirat ku jetoni.

Global Term si shërbime të saj veçon shitjen dhe instalimin e paisjeve për nxemje qëndrore. Kompania bashkëpunon me emrat më të njohur botëror me qëllim që të sjellë më pranë jush kualitetin dhe standardet botërore. Si brende më të njohura janë: Uni Delta, TDM Bras, Eco Radiator, etj.

Nxemje
Ftohje
Ujësjellës
https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/k2.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
ZYRAT TONA

Na kontaktoni

Ejani të vizitoni zyrat tona ose thjesht na dërgoni një email në çdo kohë që dëshironi. Ne jemi të hapur për të gjitha sugjerimet nga klientët tanë.
Zyra qendrore
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e ndërtimtarisë
Sretko Krsteski,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Ceramic
Ilindenska 294A,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut
Zyra e Global Term
Sretko Krsteski 55,
1280 Gostivar | Maqedonia e Veriut

  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
  GLOBAL BALKANZyra qendrore
  Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
  LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
  NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
  Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

  Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab