GLOBAL BALKAN

Глобал Балкан е компанија која обезбедува квалитет и коректен однос. Распространето низ неколку сектори, Глобал Балкан ви овозможува лесно да го направите вашиот избор во градежништво, централно греење и керамички плочки.

Just one second...

 
НАШИТЕ КАНЦЕЛАРИИ

Посетете не во секое време

Дојдете и посетете ги нашите канцеларии или едноставно испратете ни емајл во секое време. Отворени сме за сите предлози од нашите клиенти.
Седиште
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Градежништво и Недвижности
Сретко Крстески,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Керамика и Санитарија
Илинденска 294А,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Глобал Терм
Сретко Крстески 55,
1280 Гостивар | Северна Македонија
Испратете ни емајл
info@globalbalkan.mk
office@globalbalkan.mk
Јавете ни се
+389 42 222 277
+389 75 496 555
bt_bb_google_maps_coverage_image

  Задолжителни полиња се означени *
  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  https://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи
  ГЛОБАЛ БАЛКАНСедиште
  Со упорност и посветеност имаме за цел да кулминираме во секторите каде што работиме.
  НАШИТЕ ЛОКАЦИИКаде да не најдете
  СТАПЕТЕ ВО КОНТАКТСоцијални врски со Глобал Балкан
  Следете ги нашите активности и новости на нашите социјални мрежи