GLOBAL BALKAN

Global Ballkan është kompani e cila për ju sjell kualitetin dhe korrektësinë. E shtrirë në disa sektorë, Global Ballkan ju mundëson që të bëni lehtë zgjedhjen tuaj në ndërtimtari, nxemje qendrore dhe pllaka qeramike.

Just one second...

 

Ismet Xhaferi

KREU EKZEKUTIV

Hasli Xhaferi

KREU EKZEKUTIV

Zhivorad Nikolloski

KREU EKZEKUTIV

Sadri Xhaferi

KREU EKZEKUTIV

Gjilas Beluli

KREU EKZEKUTIV

Maja Gj. Jovanoski

KREU EKZEKUTIV

Toni Ignjatoski

KREU EKZEKUTIV

Arman Ismaili

KREU EKZEKUTIV

Nebojsa Dimitrieski

KREU EKZEKUTIV

Miftar Alili

KREU EKZEKUTIV

Svete Kuzmanoski

KREU EKZEKUTIV

Sllobodan Isajlloski

KREU EKZEKUTIV
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
http://globalbalkan.mk/wp-content/uploads/2020/03/macedonia_dotted.jpg
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.
GLOBAL BALKANZyra qendrore
Me këmbëngulje dhe përkushtim synojmë të arrijmë kulminacionin në sektorët ku veprojmë.
LOKACIONET TONAKu mund të na gjeni
NA KONTAKTONILidhjet sociale me Global Balkan
Ndiqni aktivitetet dhe lajmet tona në rrjetet sociale.

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab

Copyright by Global Balkan. All rights reserved. Developed by batlab