Контакт Информации

Добредојдовте во Глобал балкан

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте за сите дополнителни информации и прашања слободно контактирајте не на некој од наведените телефонски броеви или испратете е-маил порака.

Канцеларии

ул. Сретко Крстески бр.43 1230 Гостивар, Македонија
+389 42 222 277
contact@globalbalkan.mk

Придружете ни се

Facebook.com
Twitter.com
Youtube.com

Испратете порака